Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2011 19:16 - Алея на българската слава
Автор: 8qica Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1368 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 03.09.2011 19:21


ДО ГОСПОДИН, ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

ДО ГОСПОДИН, ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

ДО ГОСПОДИН МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ГОСПОДИН МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕ, МЛАДЕЖ И НАУКА

НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТ И ПЪРВОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ И КМЕТОВЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

 

 

относно ИЗГРАЖДАНЕ НА „АЛЕЯ НА БЪЛГАРСКАТА СЛАВА”

 

Във връзка с така обсъждането в последно време изграждане на „АЛЕЯ НА БЪЛГАРСКАТА СЛАВА”, бихме искали да споделим с Вас предложенията на гражданите относно реализирането на тази идея:

 

Личностите, отразени в „АЛЕЯ НА БЪЛГАРСКАТА СЛАВА”, не трябва да бъдат ограничени като брой. При проектирането на Алеята трябва да се предвиди нейното бъдещо разширяване.

 

2. Поставените паметници или възпоменателни плочи в Алеята е добре да бъдат подредени в хронологичен ред и на всяка от тях да има достатъчно дълъг надпис, съдържащ информация за делата на въпросната личност. Така всяко наше дете ще добие ясна представа и ще запази неизличими спомени за българската история.

 

3. С цел да се намалят разходите по изграждането на Алеята, без това да се отрази на мащаба й и без да се пести от качеството на вложените материали, Алеята може да бъде проектирана от студенти по съответните специалности. Проектите могат да бъдат заверени от техните преподаватели или от предварително упълномощени за това лица. Популяризирането и широкото обсъждане на новаторски идеи ще бъде мотивиращо и от полза за младите автори.

 

4. Самите паметници или паметни плочи също могат да бъдат изработени от студентите по съответните специалности. Това ще спести неимоверни средства по изработването и изграждането на самата алея.

 

5. В изграждането на инфраструктурата също е възможно да участват студенти и ученици от професионалните гимназии в часовете им, предвидени за стаж или практическа подготовка.

 

6. Озеленяването около алеята също могат да участват ученици и студенти. Засаждането на различни паркови дървета и цветя от децата ни ще възпита у тях чувство за дълг и още много неоценими добродетели, както и чувството, че са нужни и полезни на родината и на цялото ни общество.

 

Участието на българските деца и студенти в изграждането на такъв важен и мащабен проект ще посее и възпита в тях не само любов към родината, но и осъзнаването на историята ни и допир до най-достойните българи, чиято памет ще излезе от скучните страници на учебниците и монументално ще се роди под ръцете на децата ни.

 

Този напълно нов начин на изпълнение на такива мащабни инфраструктурни обекти ще остане в историята на България като нещо революционно и напълно ново и модерно. Ние смятаме, че първият българин, въвел този начин на проектиране и изграждане на обекти с такова голямо значение, ще остане в историята като новатор и напредничав човек и родолюбец. И не на последно място: ще бъдат спестени средства, които могат да се използват за създаването на други не по-малко значими обекти или ще можем да построим повече и по-големи и значими обекти с по-малко средства.

 

Темата беше дълго и задълбочено дискутирана от граждани в интернет страници и Фейсбук.

С уважение: .............

Адреси на депутати и институции: http://aktivnigrajdani.bulboard.com/vt2.html

Изпрати на медиите тук: http://pressbulgaria.com/
Още адреси на медии: http://aktivnigrajdani.bulboard.com/vt3.html




Гласувай:
0



1. анонимен - Hello!
02.02.2012 16:17
Hi! my rank is Jully. I would like to meemeet good attendant :)
This is my homepage - http://jskdh5jkd7djh4.com/l
цитирай
2. анонимен - die service backlink building service
04.04.2012 08:48
greetings 8qica.blog.bg blogger discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> Take care. Jason
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: 8qica
Категория: Политика
Прочетен: 142650
Постинги: 64
Коментари: 55
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930