Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2011 14:48 - Политика на геноцид и унищожение на българския етнос.
Автор: 8qica Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1289 Коментари: 0 Гласове:
3



Дами и господа народни избраници, изпращаме ви настоящето писмо, възмутени от водената от вас политика на геноцид и унищожение на българския етнос. Политика, с която ние не сме съгласни, не се примиряваме и няма дълго да търпим. И любезно ви съветваме да вземете под внимание настоящето писмо, защото в него са изразени тревогите и исканията на по-голямата част от българския народ - тази част, която ви изпрати в парламента, където трябва да защитавате нашите искания и интереси, и която част може да смени избраниците си когато те забравят мисията си на отдадени на общественото благо депутати.
Протестираме против безкрайното толерирането на циганския етнос, дадените му привилегии, с които това малцинство не само се възползва без да има никакви задължения към останалата част на обществото, но и смята, че са му изконно полагащите и цялата държава е длъжна да се съобразява с този им статут на привилегирован етнос. Ние работим и плащаме данъците, с които функционира държавата – не може непрекъснато да издържаме неработещия почти цял етнос, като не получаваме от негова страна дори елементарното усилие да се образова – при предоставено, пак от нас, безплатно образование.

Не може да предоставяте само на едни български граждани, делейки ги по етнически признак, следните привилегии и финансови облекчения:

1. Увеличени детски надбавки,
2. От осигурен безплатен транспорт за децата до училище и обратно и парични поощрения за това,
3. От привилегията да се ползват доживотно от социални помощи без задължения към държавата и респективно към нас, останалите работещи,
4. Да се възползват от безплатни битови консумативи, сметките за които да плащаме ние, работещите,
5. Да се възползват от безплатни общински жилища, безплатен транспорт и т.н. все привилегии разпределяни на етнически и дискриминационен принцип.
6. Не сме съгласни да се толерира (за наша сметка) тяхната неграмотност, невежество и нехание за всичко в нашата държава, не сме съгласни заради тях и тяхното престъпно нежелание за постигане на нещо самостоятелно, нашите деца да бъдат ощетявани и забавяни в процеса на своето развитие и образование.
7. Не сме съгласни средствата, които държавата взема от нас под формата на данъци и всевъзможни такси, да бъдат наливани в тяхната „интеграция”, вместо в развитието на нашите деца, за които ние допълнително плащаме.
8. Не сме съгласни банди да опустошават и вилнеят из селата и градовете ни, а вие да наблюдавате с престъпно безучастие и да ни говорите за "толерантност"

Не ни цитирайте параграфи и алинеи от европейски спогодби, не ни плашете с "правозащитни" организации, расистки по своята същност– България е нашата родина и ваше задължение, в качеството си на наши избраници, е да свършите това, за което сме ви избрали. А именно - да я направите приятно място за живот и развитие на българските граждани, които в момента са принудени да емигрират поради липса на перспективи, атрактивна за младежта с възможности за личностна и трудова реализация, спокойна за пенсионерите, нашите майки и бащи, които са заслужили достойните си старини, а не мизерно оцеляване. Защитата на интересите на българските граждани да бъде водещата сила и мотив при вземане на вашите решения, а не каквото и да било друго.
Настоятелно ви съветваме основно да осмислите водената от вас в момента политика и да я насочите към добруването и развитието на всички български граждани, които имат желание за достоен труд и живот в Родината си. Пренебрегването и ощетяването на тази основна група от българското населени за сметка на мързеливите и нежелаещите да се интегрират, ще доведе скоро не само до вашето преждевременно напускане на заеманите в момента от вас позиции, но и още по-важно – до неизбежна демографска криза за България. Това ли е завещанието ви към бъдещите поколения на България?!
Ако ви липсва модел, как може да се промени това, ние ще ви предложим.
Ако ви липсва воля за прилагането на непопулярни (но необходими) мерки, ние ще ви подкрепим.
Нека пробваме система на управление на България, -сега вие нещо малко за нас, а по време на избори ние всичко за вас.
С уважениe: .......

Адреси на депутати и институции: http://aktivnigrajdani.bulboard.com/vt2.html
Изпрати на медиите тук: http://pressbulgaria.com/
Още адреси на медии: http://aktivnigrajdani.bulboard.com/vt3.html





Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 8qica
Категория: Политика
Прочетен: 141545
Постинги: 64
Коментари: 55
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031