Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2011 14:54 - Демографската криза в България
Автор: 8qica Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1983 Коментари: 0 Гласове:
2



Уважаеми народни избраници, надяваме се, че сте силно разтревожени от демографската криза в България и от необратимите последици , които следват от нея. Ние, като граждани на Република България, сме силно притеснени от този проблем и разработихме идеи, реализирането на които ще доведат до подобряване на средата, в която живеем, както и до неминуемото увеличаване на раждаемостта
Настояваме да обърнете внимание на проблема и да го приемете го като лична кауза – това е вашата мисия като избрани от нас представители в парламента на Република България.

Отдавна трябваше да започнете с организиране на масирана рекламна кампания, която да намери място в детските учебници и помагала:
1. Там, където има картинки и снимки на деца и родители, винаги да се показват Семейства с двама родители и повече от три деца.
2. В условията на задачите да бъдат вградени такива текстове, които засягат семейства с три и повече деца!
КОМЕНТАР: На тези, които веднага ще кажат, че една картинка няма да увеличи раждаемоста ще им зададем въпроса:
Тогава защо корпорациите в световен мащаб отделят годишно трилиони долари за реклама? А на тези, които ще репликират, че икономическото развитие е определящо за раждаемостта, ще кажем: Тогава с какво ще обясните, че държава като Германия, която е сред най-развитите европейски държави, е с по-ниска раждаемост от нашата?
Ето примери за силата на рекламата и от нашата най-нова история:
1. Навремето имаше едно комунистическо движение – „Мама, Татко и Аз”, което заложи голям капан на поколения наред и изигра ролята на негативна кампания. И ето го резултата! Сега семействата рядко са с повече от едно-две деца. Сега младите хора изобщо не знаят какво щастие е в семейството да има повече деца – българчета и колко важно е те да растат и учат в среда със здрав психоклимат.
2. Ето и един случай за личният пример като реклама. Eдно от семействата в компания семейни приятели е с четири деца. Нали е ясно защо много скоро всички семейства около тях, се радват вече на по три деца.
Нека видим вашата загриженост за тази катастрофална тенденция, дори не сме чули за разработване стратегия по този въпрос, а неговата важност е извън всякакъв коментар – говорим за критично намаляване на българския етнос.
Отговорността ви като народни представители би трябвало да е съизмерима с огромната важност на този проблем.
Очакваме действия от ваша страна, като представители, изпратени в парламента – с нашите гласове, с личностната отговорност на всеки един от вас, с ясното съзнаване на критичното демографско положение в България.
Вашите действия сега, ще оформят нашия глас по време на следващите избори!
Очаквайте продължение...
С уважение: ...............
 
Адреси на депутати и институции: http://aktivnigrajdani.bulboard.com/vt2.html
Изпрати на медиите тук: http://pressbulgaria.com/
Още адреси на медии: http://aktivnigrajdani.bulboard.com/vt3.html




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 8qica
Категория: Политика
Прочетен: 142093
Постинги: 64
Коментари: 55
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930